dinsdag 27 mei 2014

Nero Burning ROM downloaden

Nero Burning ROM is een klassiek programma dat u toestaat om te branden op schijf. Alles mag, van data schijven om audio-cd's en HD DVD's. Het programma biedt een scala aan opties die vrijwel ongeƫvenaard, en maakt het branden van cd's en dvd's zo flexibel mogelijk.
Nero Burning ROM was de oorspronkelijke Nero-toepassing en, sommigen beweren, ook de beste. Als een brandend applicatie, het blinkt. Nero Burning ROM is geenszins de eenvoudigste app op de markt, maar wat er ontbreekt in eenvoud, maakt het voor in kwaliteit, configuratie keuzes en snelheid.
In grote lijnen, kunt u Nero Burning ROM te branden en kopiƫren naar cd's, dvd's en dvd-en cd-roms. Tot dusver, zo normaal. Wat onderscheidt de toepassing van haar concurrenten, echter, zijn de uitstekende configuratiemogelijkheden - u zult hen, zodra u het programma opent zie. Ze kunnen overweldigend zijn voor beginners, maar het moet niet lang om de knie te krijgen hen te nemen. Zodra je dat doet, zul je deze keuze te zien als een van Nero Burning ROM's grote voordelen.
Deze app houdt niet op bij configuratie-opties, echter. Nero Burning ROM biedt ook tal van secundaire instrumenten wat betekent dat er een goede kans dat je in staat om al uw cd / dvd-behoeften vanuit hetzelfde programma. Er is een encoder, compilatie tool, ingebouwde recorder en disk explorer.
Nero Burning ROM is een one-stop-shop voor al uw CD en DVD branden behoeften.
Nero Burning ROM ondersteunt de volgende formaten
Audio: AAC, AIFF, AIF, CDA, AC3, MP3, MP4, OGG, OGM, WAV, WMA, FLAC
Video: ASF, AVI, DV, MPEG, DAT, MP4, MOV, VOB

Nero Burning ROM downloaden